Scandal la o grădiniţă din Craiova

0
611

În această dimineaţă, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o educatoare a fost agresată în incinta unei grădiniţe unde lucrează.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, în această dimineaţă, o femeie de 40 de ani, din Celaru, împreună cu părinţii acesteia, s-au deplasat la grădiniţa unde se aflau cei doi copii minori ai acesteia, în vârstă de 5 ani, care îi sunt încredinţaţi prin hotărâre judecătorească, din anul 2017. „Educatoarele ar fi refuzat să-i încredinţeze copiii femeii, pe motiv că aceştia ar fi fost aduşi la grădiniţă în ultima perioadă de tatăl lor, un bărbat de 42 de ani, din Craiova. Pe fondul acestor neînţelegeri, a izbucnit un conflict, în timpul căruia două educatoare ar fi fost agresate fizic de femeia în cauză şi de tatăl ei. Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că uşa de acces în incinta grădiniţei ar prezenta distrugeri, care ar fi fost provocate de cele trei persoane, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi distrugere, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală.

La câteva ore de la incident,  la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-a prezentat un bărbat de 42 de ani, din Craiova, tatăl celor doi copii, care a formulat o plângere scrisă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului şi lipsire de libertate.