Muzeul Olteniei caută voluntari pentru programul „I like the museum”

0
91

voluntariSecţia de Ştiinţele Naturii a Muzeului Olteniei a demarat selecţia de voluntari pentru programul „I like the museum”, care se va desfăşura în perioada iulie-decembrie 2016. Conceput exclusiv pentru persoane  pasionate de natură, copii, creaţii handmade, programul se adresează adolescenţilor şi adulţilor care au un program ce le permite participarea, în mod consecvent, la evenimente, conform unui calendar de activităţi.

«Realizarea stagiului de voluntariat presupune implicarea cu idei şi soluţii în organizarea, promovarea şi desfăşurarea Şcolii de Vară „Bios Art în vacanţă”, creativitate şi muncă în echipă, invitaţii la evenimentele Muzeului Olteniei, îmbogăţirea portofoliului de activităţi (adeverinţe şi contract de voluntariat)», precizează reprezentanţii instituţiei. Ca beneficiu, voluntarii vor avea şi gratuitate la vizitarea muzeului pe toată perioada stagiului.

Pentru înscriere se va trimite un CV la adresele muzeulolteniei@yahoo.com sau lilagima@yahoo.com ori se depune personal la sediul Secţiei de Ştiinţele Naturii, din strada „Popa Şapcă” nr. 8. Pentru înscrierea adolescenţilor este necesar acordul scris al părinţilor. Detalii suplimentare pot fi solicitate la numărul de telefon 0766.326.909.

De ce să fii voluntar?

  • Faci cunoştinţă cu oameni noi şi vei lega prietenii.
  • Intri în contact direct cu lumea din culisele muzeului (muzeografi, conservatori, restauratori, custozi de sală).
  • Înveţi să faci faţă unor provocări noi.
  • Ai şansa să te implici în activităţi diferite faţă de cele care fac parte din programul tău.
  • Ai parte de distracţie.