Vernisajul expoziției de arte vizuale „Multiverse”

0
344

La Galeria Vollard a Casei de Cultură Traian Demetrescu din Craiova a avut loc luni 16 mai, ora 17:00, vernisajul expoziției de arte vizuale „Multiverse” a artistei Gabriela Rădulescu.

Artist plastic, absolventă a Secției de Arte Vizuale a Facultății de Teologie Ortodoxă, Universitatea din Craiova, promoția 2019, Gabriela Rădulescu este în același timp medic, absolventă a UMF Carol Davila, studiile liceale le-a finalizat la CN Frații Buzești, Craiova, în 1989.

În ultimii ani a participat la numeroase expoziții naționale și internaționale, atât în România cât și în Luxemburg, Republica Moldova și Bulgaria.

Expoziția ”Multiverse” este a doua sa expoziție personală, cealaltă, ”Reverii”, având loc în august 2021 la Muzeul de Istorie a Medicinei UMF ”Grigore T. Popa” din Iași.

”Multiverse” prezintă fațete atât ale universului fizic, cât și al celui imaginar, mergând pe ideea existenței simultane a mai multor realități, cu referire la complexitatea și nemărginirea Universului care ne înconjoară și pe care noi, ca ființe umane, îl conținem.