Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de Asset Services prin numirea Roxanei Nicolae în poziția de Workplace Manager

0
373

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează departamentul de Asset Services prin numirea Roxanei Nicolae în poziția de Workplace Manager.

Roxana Nicolae are experiență de 17 ani în Integrated Facilities Management pentru clienti corporate, precum Bitdefender, Adobe sau Superbet. În nou rol, Roxana va coordona serviciile de Integrated Facilities Management pentru conturile corporate ale Cushman & Wakefield Echinox și se va concentra de asemenea pe extinderea portofoliului de clienți.

Roxana face parte din echipa Cushman & Wakefield Echinox din 2017, perioadă în care a ocupat poziția de Facility Manager pentru Adobe.

Mihaela Petruescu, Partner Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox: „Serviciile conexe consultanței imobiliare pentru tranzacționarea de spații (închiriere sau vânzare/achiziție) au devenit din ce în ce mai importante atât pentru proprietari, cât și pentru chiriași. Ne bucurăm de venirea Roxanei în echipa noastră de la sediul central și suntem convinși că profesionalismul ei și experiența acumulată în domeniul Integrated Facilities Management vor aduce plus valoare serviciilor profesionale pe care le oferim clienților noștri.”

Cushman & Wakefield Echinox asigură servicii de integrated facilities management începând din 2014 pentru un portofoliu de clienți din domeniile IT și FinTech, care ocupă peste 37.500 mp de spații de birouri în București și în alte orașe mari din țară, precum Timișoara sau Iași, având peste 2.700 de angajați.

Roxana Nicolae, Workplace Manager Cushman & Wakefield Echinox: „Eficientizarea, optimizarea, flexibilitatea, adaptabilitatea sunt piloni importanți în funcționarea unei companii, iar în acest context cerințele clienților pentru servicii care să îi sprijine în urmărirea acestor obiective sunt în continuă dezvoltare. Sunt încrezătoare că alături de colegii mei vom reuși să adresăm cât mai bine aceste nevoi, astfel devenind un partener de încredere atât în piața locală cât și în regiune.”

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanță imobiliară de top pe piața locală, şi afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 80 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în peste 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 9,4 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com