Concurs de postere pentru elevii și studenții craioveni

0
161

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează, în perioada 15 mai – 3 iunie 2019, concursul de postere cu titlul „30 Years From the Fall of Communism”. Concursul se adresează elevilor și studenților din Craiova și constă în realizarea de postere în format A3.

„Participanții trebuie să respecte tema concursului și să atașeze pe posterele înscrise, pe verso, o etichetă cu numele și prenumele, respectiv datele de contact. Pentru realizarea posterelor pot fi folosite orice mijloace tehnice și artistice. În cadrul concursului sunt acceptate postere realizate în mod individual sau în cadrul unei echipe alcătuite din maxim trei persoane”, se precizează într-un comunicat de presă al bibliotecii.

Posterele pot fi depuse până la data de 3 iunie 2019 la secția Mediatecă – American Corner Craiova din cadrul instituției (strada „Mihail Kogălniceanu” nr. 9). Festivitatea de premiere va avea loc vineri, 7 iunie 2019, ora 13.00, în Sala „Marin Sorescu”. Pentru detalii despre concurs: tel. 0251.532.267, interior 110.