Se trag sfori cu fotografii! Duminică, în English Park!

0
261


Ideea a apărut în 2010, la Sankt-Petersburg, apoi a fost purtată în peste 40 orașe, din șapte țări, înregistrând peste 90.000 de participanți. A ajuns și la Craiova, iar mâine, 18 mai, o puteți vedea pusă în practică. Este vorba despre evenimentul „Photo Laundry 2.0.”, organizat de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” şi Asociația Tineretul ONU, filiala Craiova, care se va desfășura în English Park, între orele 11.00 și 18.00.

„Fotografiile vor fi expuse pe sfori, asemănătoare celor folosite pentru uscarea rufelor. Fiind un eveniment interactiv, trecătorii pot lua o fotografie care le place, cu condiţia ca în schimbul ei să lase alta, adusă de acasă. De asemenea, ei pot lăsa pe fotografia adusă datele personale de contact, precum şi un mesaj pentru persoana care va lua, la rândul său, acea fotografie”, explică organizatorii evenimentului.

Nu există reguli legate de mărimea și tema fotografiilor, de numărul celor expuse ori dacă sunt printate sau developate. În plus, persoanele interesate de fotografiat vor putea primi sfaturi de la un fotograf profesionist. În cadrul evenimentului „Photo Laundry 2.0.” va fi organizat şi un concurs de artă fotografică, ce va avea tema „Craiova capitală culturală în imagini”. Cei interesaţi se pot înscrie aducând fotografii, pe care le vor expune pe una dintre sfori, iar la finalul zilei cele mai bune trei vor fi premiate.