530 de locuri de muncă vor fi puse la bătaie

0
212

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj va organiza, vineri, 20 aprilie 2018, Bursa Generală a Locurilor  de  Muncă, eveniment care se va desfăşura la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova, începând cu ora 09.00.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă disponibile în rândul şomerilor, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant. Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional.

În această perioadă reprezentanţii AJOFM Dolj continuă acţiunea de contactare a angajatorilor din judeţ, în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante ce vor fi oferite participanţilor. Reprezentanţii AJOFM Dolj susţin într-un comunicat de presă că până pe data de 10 aprilie 2018 au fost contactaţi 85 agenţi economici, 19 dintre aceştia confirmând participarea la eveniment, prin completarea şi transmiterea situaţiei privind locurile de muncă vacante.

„În urma centralizării datelor din ofertele transmise de angajatori, până la data menţionată mai sus, a rezultat un număr de 530 locuri de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei”. Mai exact, 33 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare (inginer CCIA, inginer de sistem, inginer reţele electrice, inginer electroenergetică, economist, programator, subinginer CCIA) şi 497 locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare în diverse domenii de activitate.