Locuri de muncă pentru studenţii din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor

0
119


Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova a dezvoltat colaborări cu mai multe firme private, în vederea instruirii, perfecţionării, dar şi angajării studenţilor. În acest sens, compania Deloitte şi-a prezentat luni, 14 aprilie a.c., oferta de job-uri pentru studenţii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova.

Reprezentanţii companiei, Andreea Zoescu – Senior Manager şi Simona Gardea – Junior Coordinator Human Resources, i-au introdus pe studenţii economişti în atmosfera uneia din companiile multinaţionale de top la nivel global, unul dintre “The big four” în domeniul consultanţei, managementului financiar şi auditului. Compania angajează anual aproximativ 50 de juniori pe care îi formează pentru o carieră de excepţie în domeniul financiar. Cerinţele pentru angajare încep cu o situaţie academică de top şi continuă cu o cunoaştere de nivel superior a limbii engleze, abilităţi de comunicare, dar şi cunoştinţe tehnice solide în domeniul financiar-contabil. Este pentru prima dată când Deloitte îşi prezintă oferta studenţilor craioveni, dar Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor are în vedere dezvoltarea colaborării printr-o serie de evenimente adresate studenţilor şi care vor veni în completarea procesului de recrutare.

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor a iniţiat luni, 14 aprilie colaborarea și parteneriatul cu Kirchhoff Romania. Acesta cuprinde practica studenţilor – licenţă şi master – obligatorie / facultativă, implicarea managerilor companiei în actualizarea curriculei, prezenţa acestora în cadrul activităţilor de predare/seminarizare cu scopul de a prezenta aplicaţii şi studii de caz studenţilor, colaborarea în organizarea şi derularea unor evenimente de prezentare a companiei şi a oportunităţilor oferite.