Echipa de fotbal feminin CS REAL Craiova a învins FC Brazi, cu scorul de 4-0.

0
71

Echipa de fotbal feminin CS REAL Craiova a învins duminică, 16 martie 2014, ora 11:00, pe stadionul Electroputere Craiova, în Superliga României, ocupanta locului şase, FC Brazi, cu scorul de 4-0.

Antrenorul Sorin Pătraşcu a început cu următoarea formulă: Florin Bertea, Mădălina Nicu, Denisa Comanaoiu, Mirabela Ristache, Claudia Buza, Andreea Tomescu, Andreea Cojocaru, Loredana Cosma, Ana-Maria Stanciu, Alexandra Hornea, Iulia Obreja. Pe parcursul meciului au mai intrat: Mituţa Simion, Georgiana Posmac, Roxana Dinescu.

„Fetele au stat foarte bine în teren şi au reuşit ca la finalul primei reprize să aibă un avantaj de trei goluri. Chair dacă scorul final de 4-0 poate să ne facă să credem că meciul a fost unul uşor, nu a fost deloc aşa. FC Brazi are jucătoare foarte bune, motivate foarte bine şi din punct de vedere financiar. Aşa cum spuneam mă bucur că am reuşit sătranşăm meciul de la pauza”, a declarat antrenorul CS REAL Craiova, Sorin Roşca.

Superliga Naţională a României va intra într-o pauză, pentru că în această perioadă s-au unit loturile naţionale. „Vom avea o pauză de aproximativ o lună pentru că s-au unit loturile naţionale. După aceea vom avea un meci extrem de greu cu AS FC ASA 2013 Targu Mureş. Sperăm să ieşim învingători şi din această confruntare. Până atunci ne bucurăm că atrenorul nostru, Sorin Roşca, este cotat printre cei mai buni din ţară, şi a fost chemat la lotul naţional Under19, şi va face deplasarea cu echipa la Socci”, a declarat preşedintele CS REAL Craiova, Fănel Văduva.