Neagoe: “Contra FCSB, agresivitatea va trebui să fie la cele mai înalte cote”

0
458

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a prefaţat derby-ul cu FCSB, programat duminică, de la ora 20.00, pe Arena Naţională. „Geană” se aşteaptă ca jucătorii săi să fie extrem de motivaţi şi i-a „ameninţat” deja că va lua anumite măsuri dacă nu se vor implica total. Eugen Neagoe a scos în evidenţă faptul că în acest sezon are deja o victorie contra celor de la FCSB, în perioada în care antrena Universitatea Cluj, şi spune că absenţele lui Olaru sau Compagno nu vor conta prea mult pentru FCSB, întrucât lotul vicecampioanei este unul valoros, cu dubluri pe post de aceeaşi valoare.

„Nu ştiu dacă va fi simplu sau dificil pentru noi, dar e un meci foarte important, ştiţi cât de mare e importantă rivalitatea asta, am crescut cu ea, e important ca rezultatul să fie de partea noastră. Sunt convins că băieţii sunt capabili să facă un joc frumos şi să obţină cele 3 puncte, să dovedească faptul că sunt mai valoroşi. Nu aş vrea să primim gol şi să dăm cel puţin unul. Ne dorim spectacol, dar o echipă valoroasă trebuie să aibă o apărare foarte bună pentru a câştiga campionatul. Vom pune toate lucrurile la punct. Vrem să continuăm evoluţia bună din jocul cu CFR, vom fi pregătiţi pentru orice cu FCSB. Au jucători valoroşi, au şi ei problemele lor, nu ştiu cât va conta Olaru ca absenţă, e mai puţin important, au şi alţi jucători la fel de valoroşi. Mă interesează ca jucătorii noştri să fie bine la ora jocului, în condiţii optime. Agresivitatea va trebui să fie la cele mai înalte cote, dacă nu vom avea, va trebui să iau anumite decizii şi băieţii ştiu că nu glumesc. Avem o responsabilitate uriaşă, această emblemă este foarte grea, dacă a spus şi patronul asta, atunci suntem pe aceeaşi lungime de undă. Când eram la U Cluj am câştigat împotriva FCSB şi puteam să o facem şi mai clar, ne-au marcat un gol întâmplător din afara careului. Sunt valoroşi, dar au problemele lor. Nu vreau să ne prindă nepregătiţi” a declarat Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe a mai adăugat:

„Am discutat cu Mihai Rotaru, vom mai aduce jucători dacă va fi cazul. Dar cel mai important este să revină Baiaram. Dacă Baiaram revine rapid, e ca şi cum am fi adus un jucător nou. El nu e sută la sută, dar în etapele următoare va apărea. Hanca şi Vînă sunt şi ei cu noi, unul dintre ei va şi fi în lot pentru meciul cu FCSB. Şi Koljic va fi în lot, vom vedea dacă va fi titular, el a avut atâtea probleme, nu este sută la sută, probabil va juca, nu ştiu cât, oricum nu pot să vă spun. Avem jucători capabili să marcheze în fiecare meci. Cel mai important câştig este Baiaram, ar fi formidabil şi al doilea transfer, Bancu, am vorbit azi cu el şi se simte bine, dar trebuie să-şi ducă recuperarea la final. Dacă vom descoperi un jucător foarte valoros liber de contract, cu siguranţă vom aduce. Totul a fost în regulă după aceste plecări, sunt motivaţi, aşa trebuie să se antreneze o echipă mare. Fane Vlădoiu e jucătorul nostru, nu a fost mult plecat, s-a întors cu entuziasm, vrea să-şi aducă aportul la rezultatele bune pe care sunt convins că le vom avea, cred că toţi ne-am bucurat că a revenit, şi el şi-a dorit să se întoarcă şi el va face parte din lot”.