Juan Camara: “Vreau să-mi ajut echipa să câştige titlul”

0
451

Spaniolul Juan Camara (26 de ani) este ultima achiziţie a Universităţii Craiova în acest sezon. Fostul jucător al Barcelonei s-a înţeles de două luni cu vicecampioana, dar a semnat abia acum, în urma unui memoriu la FIFA, după ce a întâmpinat probleme din partea fostului club, Dinamo, unde fusese împrumutat de polonezii de la Jagiellonia. Primul interviu oferit de iberic de când a venit în Bănie:

„Sunt foarte fericit că Universitatea Craiova mi-a oferit această posibilitate, de a continua în România. Sunt aici pentru a încerca să îmi ajut echipa cât mai mult posibil. Toată lumea știe problemele pe care le-am avut la fosta mea formaţie, nu mai vreau să revin asupra lor. Am discutat cu Craiova în ultima perioadă, au fost şi cateva probleme până când am semnat, însă eu mi-am dorit foarte mult să joc pentru Universitatea Craiova. Sincer să fiu, colegii m-au primit foarte bine. De când am venit, am petrecut mai mult timp cu Matteo Fedele care m-a ajutat mult. Toți băieții m-au primit foarte bine, la fel și staff-ul tehnic. Știam deja câte ceva despre acest club pentru că am mai vorbit cu colegi care au jucat în România și toți mi-au spus că Universitatea este un club mare cu suporteri, cu un stadion nou și o infrastructură sportivă foarte bună dar adevărul este că, atunci când am ajuns aici, ce am văzut este spectaculos. Puține cluburi sunt la fel de bine organizate. Pot spune, în concluzie, că am luat cea mai bună decizie”.

Juan Camara a semnat un contract până în vară cu Craiova, cu opţiune de prelungire până în 2024 şi spune că îşi doreşte să contribuie, prin goluri şi pase decisive, la câştigarea titlului.

„Principalul meu obiectiv este să îmi ajut echipa să câștige titlul pentru că acum suntem pe locul trei si putem obține la final acest trofeu important pentru club, titlul de campioni. Personal îmi doresc să joc cât mai multe meciuri și să îmi ajut echipa cu goluri sau pase decisive. Îi asigur pe suporteri că vom lupta pentru cel mai important obiectiv, câștigarea campionatului. Chiar dacă momentan nu pot fi alături de noi pe stadion, vom da tot ce este mai bun pentru ei” a spus Juan Camara.