Vodafone dotează cu echipamente IT 141 de case de tip familial

0
253

Vodafone România va dota cu echipamente (tablete, laptopuri) și servicii de Internet mobil 141 de case de tip familial și centre de plasament din București și 23 de județe ale țării, respectiv: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava,Timiș, Vaslui. Astfel, în luna decembrie 2021, un euro pentru fiecare tranzacție (abonament nou și reînnoire de abonament) realizată de clienții Vodafone de mobil, internet și televiziune este redirecționat pentru achiziționarea de echipamente digitale pentru copiii și tinerii din case de tip familial și centre de plasament.

„De Crăciun, cadourile sunt, poate, mai așteptate ca oricând, iar gestul de a dărui e mai firesc ca niciodată. Pentru noi, la Vodafone, tehnologia și comunicațiile sunt esențiale, astfel că, ne dorim să ducem împreună cu clienții noștri magia Crăciunului în rândul copiilor din case de tip familial și centre de plasament dându-le acces la întreg universul care se deschide dintr-un ecran de tabletă sau laptop. În acest fel, le oferim bucuria de a învăța, de a se juca, de a comunica și de a-și îmbunătăți aptitudinile digitale. La Vodafone, credem în șanse egale la un viitor digital pentru toți și e parte din misiunea noastră să facilităm accesul la tehnologie celor care au cea mai mare nevoie de ea. Le mulțumim tuturor clienților care contribuie prin serviciile Vodafone pe care le folosesc la a crea magia Crăciunului pentru copiii instituționalizați”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Casele de tip familial și centrele de plasament implicate în proiect deservesc un număr de peste 1500 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 26 de ani. Proiectul este inițiat și susținut financiar de Vodafone România și este implementat cu sprijinul Fundației Vodafone România, al Fundației Hope and Homes for Children România și al Asociației SOS Satele Copiilor România.