,,SĂ FIM MAI BUNI DE SĂRBĂTORI”

0
158

jucarii_plus_21328În perioada 21 noiembrie – 15 decembrie  2016, în cadrul proiectului  ,,Cărticica pentru prichindei  şi copii mai măricei” s-a desfăşurat campania de strângere de jucării pentru preşcolarii cu cerinţe educative speciale de la şcoala Gimnazială Specială ,,Sf. Vasile”, Craiova,  denumită generic „Să fim mai buni de sărbători”.

Campania a avut dublu rol. Pe de o parte, copiii înscrişi în proiect, sub îndrumarea cadrelor didactice, învaţă să dăruiască, să fie generoşi, să aducă zâmbetul pe faţa micuţilor mai puţin norocoşi decât ei, pe de altă parte, copiii către care merg jucăriile, cu siguranţă se vor bucura şi îşi vor simţi semenii aproape.

La Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „Alexandru  şi Aristia Aman” s-au strâns numeroase jucării ce vor fi donate, vineri 16 decembrie, către Şcoala Gimnazială Specială ,,Sf. Vasile”, Craiova, iar  în acest demers ne-au fost alături cadrele didactice de la grădiniţele şi şcolile înscrise în proiect cărora le mulţumim pentru implicare.