Fără vreun pocinog în epilog!

0
116

Concordia Chiajna – Universitatea Craiova

Chiajna, stadion: „Concordia”, ora 20.30

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Bărboianu, Tincu, Asanache, Bucurică – R. Costin – Serediuc, N. Roşu, M. Cristescu – R. Răducanu, Pena. Antrenor: Emil Ursu. Rezerve: Drăghia – Rogoveanu, Ad. Cristea, C. Ciobanu, O. Marin, Novacek, Padovani.

Universitatea Craiova: Calancea – Briceag, Kay, Acka, Vătăjelu – Zlatinski – Bancu, Băluţă, Gustavo, Nuno Rocha – Ivan. Antrenor: Gigi Mulţescu. Rezerve: L. Popescu – Kelic, Dumitraş, Surugiu, R. Petre, Mateiu, Manea.

Universitatea Craiova dispută în seara aceasta, la Chiajna, ultimul meci de anul acesta

chiajnaAlb-albaştrii încheie astăzi socotelile cu anul 2016, cu ocazia partidei de la Chiajna, contra Concordiei. Echipa pregătită acum de fostul jucător al Victoriei Bucureşti, Emil Ursu, a fost printre puţinele care i-au pus în dificultate pe olteni, în tur, când îl avea pe bancă pe Emil Săndoi. Pe „Extensiv” a fost 1-1, egalarea survenind datorită unei reuşite de excepţie a lui Constantinescu, jucător pus între timp pe lliber de ilfoveni. Aceştia au probleme pentru partida de astăzi în centrul defensivei, unde lipsesc Koenders, Albu şi Mamele. Chiajna a avut un parcurs ciudat, reuşind rezultate bune tocmai împotriva echipelor de cotă, respectiv victorii cu Steaua, Gaz Metan şi la Dinamo şi remize în Bănie şi la Giurgiu. Din Cupa României, echipa ilfoveană a fost eliminată tocmai de echipa învinsă săptămâna aceasta de Universitatea, Dacia Unirea Brăila.

Gheorghe Mulţescu îşi doreşte ca elevii săi să încheie anul în nota evoluţiei de până acum şi apreciază că un obstacol în plus va fi suprafaţa sintetică, totuşi una de preferat, în condiţiile în care în această perioadă terenurile cu iarbă sunt denivelate sau îngheţate. „Este un meci greu. Un adversar în plus va fi terenul sintetic pe care nu suntem obişnuiţi să jucăm. Dar suntem toţi concentraţi la meciul cu Chiajna. Sunt convins că jucătorii vor fi determinaţi şi vor depăşi toate obstacolele. Pentru că toţi ne dorim să câştigăm. Vrem să încheiem bine acest an“ a spus Mulţescu. Căpitanul Bogdan Vătăjelu a prefaţat şi el disputa de astăzi: „Este un meci important, ultimul din 2016. Trebuie să rămânem concentraţi, să tratăm serios partida de la Chiajna şi să luăm cele trei puncte. Ne dorim să încheiem cu o victorie un an, după părerea mea, bun pentru noi“.

Pentru acest meci, Mulţescu nu va conta pe Madson, accidentat, şi pe Rambe, suspendat, iar Măzărache probabil că nu va prinde lotul de 18 jucători, din cauza formei slabe din ultima perioadă.