Poftiţi, vă rugăm, să luaţi pulsul străzii! Inconştienţa lor ne-ar putea fi fatală!

1
181

Un panou publicitar, 4m x 3m, tip backlit, descentrat, iese în zona de carosabil a Căii Bucureşti, în sensul de mers dinspre Sucpi către Pan Group. Acesta este poziţionat aproape de staţia auto „Viitorul”. Lovit în câteva locuri cu putere, panoul stă să ameninţe siguranţa participanţilor la trafic, fie stradal, fie pietonal. Mai luăm în calcul şi faptul că este amplasat lângă parcarea unui centru comercial bine vizitat de clienţi şi avem o imagine mai puţin dorită a ceea ce se poate întâmpla. Atenţie tuturor celor care au dat avize de amplasare şi a celor care deţin acest panou în contractul de colaborare pentru închirierea spaţiilor publice cu destinaţie de publicitate din cadrul municipalităţii.

Totodată, ne îndoim că responsabilii cu siguranţa rutieră de la IPJ Dolj nu au somat proprietarul panoului să-l ridice de pe acel amplasament, pentru că, oricum, o repunere nouă, prin descentrare, este imposibilă. Şi, pentru că tot am adus vorba de IPJ Dolj, le-am fi recunoscători dacă ar mai organiza şi acţiuni de prindere a şuţilor din autobuzele RAT, nu de alta, dar de îmbulzeala specifică orelor de amiază şi seară profită destui pungaşi, culmea, într-un municipiu ce se tot vrea european.

1 COMENTARIU

  1. Fiind o posibile situatie de urgenta trebuie apelat sistemul 112 si pompierii se vor ocupa sa dea jos panoul sau macar sa securizeze zona.

Comments are closed.