Dolj : PRO România a decis să nu se alieze cu nimeni

0
391

Conducerea Județeană a PRO România a decis după alegerile locale să nu se alieze cu nimeni și să rămână neutră în Consiliul Județean. PRO România are 3 consilieri județeni la Dolj, oameni reprezentativi pentru județ, profesioniști care și-au dovedit abilitățile de leadership și de buni manageri în activitatea lor, pentru care îmbunătățirea infrastructurii, sănătății și educației sunt prioritare.

“PRO România reprezintă alternativa românilor care s-au săturat de circ politic, de interese de partid și de promisiuni electorale încălcate. Așa cum ne-am luptat în campania electorală de la alegerile locale, când am fost nevoiți să facem față atacurilor venite din partea PSD și PNL, tot așa vom lupta și în continuare. Concluzia noastră rămâne aceeași – sănătatea doljenilor este cea mai importantă în aceste momente și facem încă un apel la conducerea Consiliului Județean și la Guvern să vină cu măsuri concrete pentru dezvoltarea, în timp util, a unităților medicale din Dolj”, se precizează într-un comunicat de presă al Pro România.

În Consiliul Județean Dolj există o majoritate constituită din membrii PSD și PER, iar consilierii lui Victor Ponta nu vor susține decât proiectele care vin cu soluții concrete pentru îmbunătățirea condițiilor din școli, pentru sănătate, pentru infrastructură, pentru economia județului, refuzând să intre în orice joc politic în care procentele electorale și alegerile sunt prioritare, indiferent de riscuri. “Pentru PRO România sunt prioritari românii. Suntem PRO România și ținem doar cu România!”, se mai spune în comunicatul respectiv.