Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj : Aproximativ 40 de localități din județ au continuat, în 2013, proiectele de îmbunătățire a infrastructurii, acestea fiind finanțate prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL)

0
65

Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj :

“Consiliul Județean Dolj este instituția care coordonează şi supervizează derularea acestui program la nivelul județului nostru, acest rol fiindu-ne atribuit prin  Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 28/2013, intrată în vigoare în primăvara acestui an.

Alături de fondurile europene pe care reușim să le atragem, acest program al Guvernului condus de premierul Victor Ponta se conturează drept unul dintre motoarele dezvoltării județului din punct de vedere al infrastructurii, fie că vorbim despre drumuri, fie că ne referim la rețele de utilități.

Spun acest lucru tocmai pentru că, iată, prin intermediul PNDL, gestionat de Consiliul Județean Dolj, s-au finanțat o serie întreagă de proiecte pe care primarii doljeni le începuseră în anii anteriori, în baza H.G. 577/1997, a O.G. 7/2006 sau a O.G. 40/2006, dar pentru care nu se mai găsiseră fonduri…”