Brăila: Doi baschetbalişti de culoare au fost înjunghiaţi centrul oraşului. Sportivii se află la Terapie Intensivă!

0
81

Doi jucători americani de baschet au fost înjunghiaţi pe o terasă din Brăila în timpul unei altercaţii, se află acum la Terapie Intensivă, medicii declarând că sportivii sunt monitorizaţi. Reprezentanţii Cuza Sport spun că jucătorii americani ar putea cere anularea contractelor semnate recent cu clubul brăilean.

Cei doi jucători americani de baschet legitimaţi la clubul brăilean au fost atacaţi noaptea trecută de un grup de persoane în timp ce se aflau într-un bar. Americanii de culoare au fost loviţi cu sticle şi cu un cuţit, ei fiind transportaţi în stare gravă la spital.

„Starea lor generală este bună, sunt la terapie, sunt sub observaţie, au fost operaţi astă noapte. Unul dintre ei este echilibrat, este foarte bine. Şi celălalt are o stare generală bună, dar îl urmărim, dacă starea se deteriorează, va fi transferat. Unul are plămânul perforat, iar celălalt are multiple plăgi penetrante la abdomen şi torace prin înjunghiere”, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul Spitalului Judeţean Brăila, Alina Neacşu. Poliţiştii încearcă să afle cine sunt agresorii celor doi americani.

Unul dintre jucătorii răniţi este Darrel Bowie. El măsoară 2.01 metri şi are 25 ani, fiind originar din Milwaukee, Wisconsin. Bowie a absolvit universitatea Iowa State în 2017 şi a jucat un an în Thailanda. Cel de al doilea american se numeşte Joseph McClain, are 24 de ani şi s-a remarcat în competiţia colegiilor din America, dar şi în campionatele din Lituania şi Belgia.