Taximetrist la spital din cauza unui şofer vitezoman

0
86

Duminică seara, în jurul orei 23.30, la intersecţia străzilor „Brazda lui Novac” şi „General M. Cerchez”, din Craiova, s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări ale poliţiştilor Biroului Rutier Craiova s-a stabilit faptul că Lucian Borcan, de 21 de ani, din localitate, a condus un autoturism Opel pe strada „Brazda lui Novac” către centrul oraşului şi în zona intersecţiei cu strada „General M. Cerchez”, pe fondul vitezei excesive, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un autoturism Dacia Logan înregistrat la o firmă de taxi din municipiu, condus de Florică Călugăru, de 48 de ani, din Craiova, care efectua manevra de întoarcere pe sensul opus, prin viraj la stânga, într-o zonă unde marcajul longitudinal permite această manevră. În urma accidentului a rezultat rănirea taximetristului, care a fost transportat la spital.

„Victima a fost rănită uşor, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal Alin Apostol.