Bărbat găsit mort în canal

0
102

Cadavrul unui om al străzii a fost descoperit, ieri-dimineaţă, într-un canal de la termoficare, de lângă unitatea militară din Corniţoiu (Craioviţa Nouă). Pompierii au scos trupul neînsufleţit, care a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Ieri-dimineaţă, în jurul orei 10.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a fost solicitat să intervină cu un echipaj de prim-ajutor şi un echipaj de Descarcerare pe bulevardul „Dacia” din Craiova, în apropierea unităţii militare din Corniţoiu, pentru a scoate cadavrul unui bărbat descoperit într-un cămin de vizitare a conductelor de la termoficare.

Poliţiştii Secţiei 5 Craiova şi pompierii au ajuns la faţa locului, reuşind să scoată trupul neînsufleţit. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre un om al străzii, Alexandru Stanciu, de 47 de ani, din localitatea Tia Mare, judeţul Olt, care îşi făcuse „culcuş” în canalul respectiv, împreună cu alţi „confraţi”. De altfel, unul dintre ei a fost cel care a descoperit cadavrul şi a anunţat un militar de la unitate. Bărbatul decedat era cunoscut ca având probleme de sănătate, iar pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă.

„Cadavrul a fost ridicat şi depus la morga Spitalului nr. 2 Filantropia, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului, pe trup nefiind descoperite urme vizibile de violenţă”, ne-a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.