Primarul comunei Vârtop, noul preşedinte al Ligii Aleşilor Locali PSD Dolj

1
565

În oraşul Bechet a avut loc vineri, 13 septembrie, întrunirea Ligii Aleşilor Locali PSD Dolj. În prezenţa primarilor social-democraţi şi a preşedinţilor de organizaţii locale a fost aleasă conducerea acestui organism. 

“Când am fost ales preşedinte al Organizaţiei Judeţene Dolj a Partidului Social Democrat am promis în faţa colegilor prezenţi că pentru ocuparea funcţiilor în partid va prima performanţa. Se întâmplă acest lucru. A fost propus pentru funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali PSD Dolj – iar colegii l-au votat – primarul comunei Vârtop, Constantin Dobrescu. Este la primul mandat şi a câştigat o comună care era pedelizată. A reuşit într-un timp foarte scurt, la alegerile parlamentare, să obţină un scor de 84%. Este un model pentru noi toţi. Îi mulţumesc şi fostului preşedinte al Ligii Aleşilor Locali PSD Dolj, primarului oraşului Segarcea, Nicolae Popa”, a declarat preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

În urma alegerilor a rezultat următorul Birou al Ligii Aleşilor Locali: preşedinte – Constantin Dobrescu, secretar – Florin Mituleţu, vicepreşedinţi – Gheorghe Ionele, Constantin Popa, Nicolae Stăncioi, Valentin Roşiu; membri de drept – Lia Olguţa Vasilescu, Ion Prioteasa, Cristinel Iovan, Nicolae Popa, Marin Duţă; membri – Fane Rogojină, Ionuţ Barbu, Jean Vîlcomeanu, Marin Bădoiu, Ion-Cătălin Trăistaru, Fănel Văduva, Gheorghe Oprescu, Constantin Gheorghiţă, Nicolae Drăgoi, Constantin Ghencioiu.

Tot în oraşul Bechet a avut loc şi Comitetul Executiv al PSD Dolj, unde a fost stabilită agenda pentru următoarele luni şi au fost aleşi secretarii executivi: Alin Şuiu, Alex Răguşilă, Nuţa Tudor, Larisa Mihalcea şi Gheorghe Nedelescu.

“Este pentru prima dată când organizăm şedinţa Comitetului Executiv în teritoriu şi vom continua acest lucru cu conferinţele judeţene de la femei şi tineret. De data aceasta am ales oraşul Bechet şi îi mulţumim pentru ospitalitate primarului Gheorghe Ionele. În cadrul Comitetului Executiv al PSD Dolj am discutat mai multe chestiuni de organizare internă. Ne-am stabilit calendarul acţiunilor pentru perioada următoare şi ne-am propus finalizarea procesului de alegeri la nivel local, pentru că avem organizaţii care au rămas în urmă. Organizaţiile de pe lângă secţiile de votare sunt foarte importante şi ne vom concentra pe acest aspect”, a mai declarat preşedintele Claudiu Manda.

Social-democraţii au votat un calendar pentru alegeri la organizaţiile de femei şi tineret locale. De asemenea, s-a stabilit ca la data de 5 octombrie 2013 să aibă loc, la Calafat, Conferinţa Judeţeană a Organizaţiei de Femei a PSD Dolj, iar la 10 octombrie 2013, Conferinţa Judeţeană a Organizaţiei de Tineret a PSD Dolj, în oraşul Segarcea.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari Domnului Primar,multa sanatate si cat mai multe impliniri in cariera politica si speram ca la urmatoarele alegeri sa fie propus pentru functia de Deputat de Dolj,caci meritele sunt ale dansului. Felicitari

Comments are closed.