Bătaie la Dioşti

0
451
În seara zilei 15 august a.c., ora 21:30, polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați, prin SNUAU 112, de un bărbat de 42 de ani, din comuna Dioști, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, ar fi fost agresat fizic de trei persoane. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, apelantul, împreună cu fiul său, de 23 de ani, ar fi fost implicați într-o altercație cu alți trei bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 51 de ani, toți din comuna Dioști,  în urma impactuluică aceștia s-ar fi lovit reciproc.
Apelantul a declarat polițiștilor că bărbatul de 36 de ani, prin folosirea unui obiect contondent, i-ar fi lovit parbrizul de la autoturismul proprietate personală. Cei cinci bărbați,  implicați în eveniment , au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.