Prof.univ.dr Lucian Săuleanu, candidatul USR-Plus, la Primăria Craiovei : “Deviza mea : mai puţină politică şi mai multă administraţie”

0
555

Alianţa USR-PLUS Dolj şi-a lansat astăzi candidatul pentru Primăria municipiului Craiova, în persoana avocatul Lucian Săuleanu, decanul Baroului Dolj, şi candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, – Silviu Bratu, expert pe proiecte europene. Prof.univ.dr Lucian Săuleanu a prezentat și câțiva dintre candidații Alianței pentru CLM Craiova. „Dragi craioveni, vin în fața dumneavoastră cu intenția de a candida și de a câștiga alegerile locale alături de o echipă puternică, echipa USR Plus. Candidez din convingere, nu din interes. Sunt craiovean, sunt născut în Craiova, educat în Craiova, profesez în Craiova. Este un motiv suplimentar să-mi doresc ca acest oraş să fie mai frumos, în acest oraş să locuim mai bine. Am pornit şi în 2017 într-o astfel de cursă electorală ca independent, iar azi am o echipă puternică alături de mine. Noi suntem alternativa în Craiova. Echipa mea de consilieri este una puternică şi va reuşi să câştige şi să ofere soluţii pentru administraţia craioveană, care în acest moment este deficitară. Articolul 16 din Constituţie spune că toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii, iar viziunea mea ca jurist este de a schimba relaţia primar-primărie-craioveni. Vreau ca funcţionarii publici să fie altfel văzuţi şi să fie alături de craioveni. Deviza mea va fi ‘mai puţină politică şi mai multă administraţie’. Astăzi, cum spuneam, am o echipă puternică și-mi permit într-un început să enumăr câțiva dintre colegii care se vor regăsi în Consiliul Local viitor, pe Cezar Drăgoescu, Cosmin Teodorescu, Manuel Bărțoi, Costin Zăbavă, Iulia Dudu, Denis Fota, Gabriel Popescu. Sunt cei care vor fi alături de mine în această campanie. Noi suntem alternativa în Craiova. Această echipă puternică va reuși să câștige, va reuși să ofere o altă soluție”, a subliniat prof.univ.dr Lucian Săuleanu.

La evenimentul de lansare a candidaților au luat parte și președinții organizațiilor USR-Plus, Gabriel Păunică și deputatul Adrian Prisnel.