Dolj: Pompierii doljeni pe podium la competiţiile sportive ale MAI

0
207

IMG-20170615-WA0054În conformitate cu Calendarul principalelor activităţi sportive interne şi internaţionale în anul 2017 al Ministerului Afacerilor Interne, în perioada 15-16 iunie a.c., în mun. Craiova s-a desfăşurat etapa a II-a, faza de zone (interjudeţeană) a Campionatului de minifotbal (futsal). La această competiţie au participat loturile reprezentative ale unităţilor MAI care s-au calificat în urma derulării fazei competiţionale la nivel judeţean, astfel:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj. În urma desfăşurării jocurilor programate sistemul competiţional fiecare cu fiecare, clasamentul final se prezintă astfel: locul I – I.S.U DOLJ; locul II – I.P.J. MEHEDINȚI; locul III – I.PJ. GORJ; locul IV – I.S.U  VÂLCEA

Primele două clasate s-au calificat la următoarea fază a competiţiei.

În perioada 13 – 16 iunie 2017, Plt.maj. Cucu Corina Mirela a participat la etapa finală a Campionatului de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne, care s-a desfăşurat în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj. În urma unei prestaţii sportive de excepţie, reprezentanta ISU Dolj a obţinut locul I la proba de concurs „Viteză 60 m” şi locul II la proba „Săritura în lungime” la categoria sa de vârstă.

Totodată, Mr. Răducan Bogdan a fost selecţionat pentru a participa la etapa finală pe I.G.S.U. a Cupei A.S.P.R. ediţia 2017 la Tenis de Masă, competiţie care s-a desfăşurat în perioada 12 – 15 iunie 2017, în mun. Bistriţa, jud. Bistriţa-Năsăud. Ofiţerul a obţinut locul I la proba de simplu la categoria sa de vârstă.