Aproape de record: un bărbat din Craiova reţinut pentru comiterea a şase infracţiuni, într-o singură noapte

0
618

La data de 15 mai a.c., poliţiştii Secţiei nr.2 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi trei infracţiuni de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice

Bărbatul în cauză a fost plin de “vitejie”, la data menţionată. Este posibil să se îndrepte şi spre un record, pentru faptele săvârşite într-un interval foarte scurt de timp. Astfel,  la data de 15 mai a.c., ora 00:30, patrula , formată din polițist din cadrul Secției nr.2 Poliție Craiova şi un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova a depistat un bărbat de 52 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul “Nicolae Romanescu”, din Craiova. “Întrucât acesta prezenta halena alcoolică, i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, testare pe care a refuzat-o. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, pe care de asemenea a refuzat-o. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române s-a stabilit  că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice anulat”, a precizat IPJ Dolj, într-un comunicat de presă.

O noapte “furtunoasă” pe străzile din Craiova

Dar, povestea, dacă i se poate spune aşa , nu s-a oprit. În aceeaşi noapte, una “furtunoasă”,  la ora 04:36, patrula de siguranţă publică din cadrul Secției nr.2 Poliție Craiova l-a depistat, din nou,  pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul “Nicolae Romanescu”, din municipiul Craiova. Şi de această dată, “viteazul” a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum şi recoltarea de mostre biologice. Câteva ore mai târziu, ora 06:20, o a treia patrulă din cadrul Secției nr.2 Poliție Craiova l-a depistat , încă o dată, pe “teribilist”, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul “Nicolae Romanescu”, din municipiul Craiova. Din nou, , bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum şi recoltarea de mostre biologice. “În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi trei infracţiuni de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. În cursul zilei de 16 mai a.c., bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, a mai precizat IPJ Dolj.