Ouzounidis. “Să jucăm în stilul nostru şi să fim pragmatici!”

0
119

În primul meci din play-off-ul acestei ediţii a Ligii I, Universitatea Craiova întâlneşte Sepsi OSK, sâmbătă, de la ora 20.30, pe arena „Ion Oblemenco”. Antrenorul Ştiinţei, grecul Marinos Ouzounidis, a prefaţat astfel partida şi finalul de sezon:

„Mă aştept la un meci greu, Sepsi este o echipă bună, atletică, bine organizată, aşa că va fi dificil pentru noi, trebuie să muncim serios pe teren, să dăm tot ce avem mai bun pentru a putea câştiga acest joc. Trebuie să avem răbdare, să speculăm spaţiile, să jucăm rapid, cel mai important pentru mine este să continuăm să ne facem jocul, să jucăm în stilul nostru şi să fim pragmatici în faţa porţii adverse. Vom vedea ce şanse de gol ne vom crea şi dacă le vom specula, fiindcă trebuie să fii mai cinic în această perioadă a competiţiei. Important este să începem cu dreptul. Toţi adversarii sunt dificili, putem pierde toate meciurile sau le putem câştiga pe toate, dar trebuie să le luăm pe rând. Nu pot spune însă că vor fi meciuri mai uşoare sau mai grele în acest play-off, fiindcă toate echipele sunt valoaroase, aşa că nu contează ordinea în care joci, programul pe care îl ai. Nu va fi uşor pentru noi să jucăm o dată la trei zile, dar prefer să fie aşa, decât, de exemplu, să fim eliminaţi din Cupa României. Numai că avem nevoie de toţi jucătorii, de tot grupul, fiindcă nu ştii ce se poate întâmpla pe parcursul jocurilor, este nevoie să apelăm şi la rotaţie pentru primul 11. E firesc ca toate echipele să-şi dorească să joace în toate competiţiile şi să-şi îndeplinească toate obiectivele”.

Despre revenirea lui Reagy Ofosu, absent de la sfârşitul lunii ianuarie, Marinos Ouzounidis a declarat: „Reagy a început să se antreneze cu noi, dar trebuie să fim atenţi cu jucătorii care revin după accidentări, să-i introducem treptat, fiindcă avem nevoie de toată lumea pe acest final de sezon”.

CCA l-a delegat să conducă meciul Craiova – Sepsi pe Horia Mladinovici (București), asistenţi fiind. Ciprian Danşa (Satu Mare) și Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureș). Observatori: Aron Huzu (Sibiu), Marian Ivan (Braşov).

Ultimul meci al Ştiinţei arbitrat de Mladinovici a fost cel din sferturile Cupei României, cu Chindia, câştigat cu 1-0 de vicecampioana României.