#InstaCraiova, la a III-a ediție

0
314

Ai un profil public de Instagram? Fă o fotografie în Craiova sau în jurul orașului, folosește #InstaCraiova și ea poate fi una dintre cele 100 de fotografii ce vor fi expuse la a III-a ediție a proiectului fotografic InstaCraiova.

Proiectul fotografic #InstaCraiova a luat naștere în 2016 și urmărește promovarea artelor vizuale – fotografia, promovarea orașului Craiova, crearea unui conținut creativ calitativ pe rețelele sociale, dar mai ales crearea unei comunități dincolo de mediul online.

100 dintre cele mai creative și calitative fotografii vor fi expuse în perioada 12 – 20 mai 2018 în Sala Studio a Teatrului pentru Copii și Tineret „Colibri”. În prezent hashtag-ul #InstaCraiova conține peste 7.000 de fotografii.

Până pe 2 mai poți surprinde momentele preferate și le poți posta pe Instagram cu hashtagul #InstaCraiova. Fotografiile nu au o temă specifică, ele trebuie să fie cât mai atractive din punct de vedere vizual. Pentru a participa trebuie să ai un profil public de Instagram, iar fotografiile trebuie realizate în Craiova sau în jurul orașului, fie cu telefonul, fie cu un aparat foto. Vor fi selectate 100 de fotografii, iar utilizatorii Instagram vor fi contactați și invitați la vernisajul din data de 12 mai. Anul acesta, organizatorii, împreună cu Libris.ro și Gerovital, vor premia zece dintre cei mai creativi și activi instagrammeri craioveni. De asemenea, împreună cu 5 To Go le pregătesc un concurs ce va debuta curând.

Pe 12 mai, în timpul vernisajului, vizitatorii pot participa la un workshop de fotografie de produs by Marica Advertising, o degustare de vin marca Corcova, dar și la un workshop de beauty realizat de Gerovital.

 

InstaCraiova este un proiect organizat de Asociația April Hub și Comunitatea Instagram Craiova, iar în 2018 se bucură de următorii parteneri: Gerovital, Gerovital Beauty, Libris.ro, Crama Corcova, Florăria April, Marica Advertising, Era Cakes, 5 To Go, Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”.

Mai multe detalii puteți afla urmărind hashtag-ul #InstaCraiova pe Instagram sau de pe contul @Instacraiova, de pe site-ul www.instacraiova.com sau de pe evenimentul de pe Facebook – https://www.facebook.com/events/197505330838299/