Champions League: Napoli şi Real Madrid completează tabloul sferturilor

0
449

SSC Napoli şi Real Madrid sunt ultimele echipe calificate în sferturile de finală ale Champions League. Pentru ambele, returul optimilor a fost o formalitate, după ce se impuseseră clar în prima manşă, în deplasare. Liderul din Serie A, Napoli, a eliminat  deţinătoarea Europa League, Eintracht Frankfurt. După 2-0 în tur, a fost 3-0 pe “Stadio Maradona”, dublă Osimhen şi Zielinski din penalty.

Real Madrid a confirmat încă o dată că este coşmarul lui Liverpool, pe care a bătut-o constant în ultimii ani în Champions League, inclusiv în două finale, dar şi la diferenţe mari. După ce câştigase cu 5-2 pe “Anfield”, campioana Europei s-a impus şi acasă, scor 1-0, gol Benzema în minutul 78.

Echipele calificate în sferturile Champions League: Real Madrid, Bayern Munchen, AC Milan, Inter Milano, Napoli, Benfica Lisabona, Chelsea Londra şi Manchester City. Aşadar, 3 din Italia, 2 din Anglia şi câte una din Spania, Portugalia şi Germania. Totodată, 4 dintre cei 8 antrenori din sferturi sunt italieni: Ancelotti, Pioli, Inzaghi şi Spalletti.