“U” Craiova – Viitorul Pandurii, în semifinalele Cupei României

0
671

Universitatea Craiova întâlneşte Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în semifinalele Cupei României. Primul meci se va disputa pe stadionul “Ion Oblemenco” din Bănie, iar returul la Târgu Jiu, pe arena “Municipal – Tudor Vladimirescu”. Turul semifinalelor se va desfăşura în perioada 13-15 aprilie, iar returul va fi în perioada 11-13 mai.

Formaţia antrenată de Flavius Stoican se află pe locul 3 în clasamentul Ligii a II-a, la un singur punct de lider. Până acum, Ştiinţa a trecut de Progresul Spartac, scor 5-0, FC Botoşani, scor 1-0, şi Chindia, scor 1-0. Echipa gorjeană le-a eliminat până în această fază pe: Viitorul Dăeşti, scor 2-1, FC Argeş, scor 1-0, Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, „U” Cluj, scor 3-1.

„E clar că suntem favoriți, nu avem voie să nu ne calificăm. Până la urmă joacă locul 3 din Divizia A cu locul 3 din Divizia B. Mai mult decât atât se joacă în dublă manșă, nu e doar un meci, deci suntem favoriți. Dacă se juca un singur meci, poate era altceva. Cupa a fost tot timpul un obiectiv pentru noi, este clar că vrem să o câștigăm. Este obiectivul principal acum”, a spus preşedintele Ştiinţei, Sorin Cârțu, pentru Digisport.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti.