MÂNCAT DE MONŞTRI!

0
204
Adrian Mititelu

Declaraţi liberi de contract până şi de Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal, fundaşii Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman au semnat până în vară, rând pe rând, cu rivala Dinamo Bucureşti. Nervos din cale afară de cele întâmplate, finanţatorul Adrian Mititelu i-a comparat pe cei doi fotbalişti cu doi monştri şi speră ca deciziile luate să fie anulate de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. „Am sacrificat performanţa pentru a crea nişte jucători cu sânge alb-albastru şi nenorocitu”” de Piţurcă i-a dus la Dinamo Bucureşti. Valerică Găman e sclavul lui Victor Piţurcă, mie acum îmi trebuiau banii, la vară nu o să mai am nevoie. Ăsta e Victor Piţurcă, cel mai mare nenorocit din istoria fotbalui craiovean.

Măcar de i-ar fi dus în altă parte, acum mi-a înfipt şi cuţitul în inimă. Îi rog pe procurori să îl aresteze pe Victor Piţurcă! Să nu îi pună “Diavolu” să se gândească la alte combinaţii cu cei doi fotbalişti, am auzit că Ştefan Bărboianu ar fi bonusul pradei. Probabil Tribunalul de Arbitraj Sportiv va suspenda în două săptămâni decizia frauduloasă a lui Dumitru Dragomir. Nu cred că vor apuca prea multe meciuri în tricoul lui Dinamo Bucureşti. Valerică Găman ar fi trebuit să joace demult la Naţională, acum nu ştiu dacă va mai reuşi, când îşi vinzi sufletul trebuie să îţi asumi şi anumite riscuri. Valerică Găman zice că vrea să aibă bani pentru familia lui, dar dacă voia asta de ce nu a semnat cu Vitesse Arnhem? Olandezii erau oameni serioşi, nu se încurcau cu barbugii şi şmenari ca Victor Piţurcă. Momentul adevărului va fi la vară! Cei doi jucători sunt ca nişte monştri care şi-au mâncat tatăl care i-a crescut”, a afirmat Adrian Mititelu.

Găman, fericit că a ales Dinamo

Fundaşul Valerică Găman s-a arătat fericit că a semnat cu Dinamo Bucureşti, echipă cu care vrea să câştige un trofeu. „Sunt fericit că am ales Dinamo Bucureşti! Mi-e dor de fotbal şi abia aştept să debutez în tricoul alb-roşu. Am trecut printr-o perioadă dificilă în ultimele luni, dar mă bucur că transferul la Dinamo Bucureşti a fost perfectat. Sunt optimist şi sunt convins că voi reuşi să fac performanţă la Dinamo Bucureşti, aşa cum au reuşit şi alţii de la Universitatea Craiova în ultimii ani. La Universitatea Craiova nu am câştigat niciodată un trofeu. Sunt jucător profesionist şi am ales o echipă de tradiţie în fotbalul românesc, care îşi propune în fiecare an campionatul şi Cupa României. Sper din tot sufletul să câştig un trofeu cu Dinamo Bucureşti”, a declarat Valerică Găman.

Scandal şi cu Viorel Păunescu

Finanţatorul Universităţii Craiova a intrat în scandal nu numai cu Victor Piţurcă şi Dumitru Dragomir, ci şi cu Viorel Păunescu, preşedintele de onoare al Stelei Bucureşti ţinând să nu îi rămână dator lui Adrian Mititelu. „Este o decizie abuzivă dată de nişte oameni de rea credinţă, a fost dictată. Preşedintele Comisiei, Gabriel Manu, a fost adus de Dumitru Dragomir. Cred că el va înfunda puşcăria, am făcut o plângere pentru toţi membri Comisiei. Decizia e luată din mai multe motive, ca echipa să nu meargă bine, să retrogradeze, pentru ca Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman să devină liberi şi să câştige de pe urma lor patru milioane de euro. Viorel Păunescu este mentorul lui Victor Piţurcă, vrea ca noi să ajungem să nu mai fim programaţi, să retrogradăm în Liga a-III-a şi să îşi facă ei altă echipă în Craiova. Cred că Viorel Păunescu e nebun la cap, el şi fratele lui au dat câteva tunuri de sute de milioane de euro, au devalizat Bancorex-ul şi acum vor să pună mâna pe Universitatea Craiova. Oricum, este imposibil să pierd echipa, am de încasat 80 de milioane de euro, dar deocamdată sunt blocaţi banii”, a atacat Adrian Mititelu. „Adrian Mititelu e un om bolnav, un om care, în disperare, nu ştie ce să mai spună. Pe mine nu m-a interesat sa investesc la Steaua Bucureşti, care e echipa mea de suflet, dar la Universitatea Craiova… Eu nu am nicio tangenţă cu Craiova, nu mă interesează deloc. Sunt din Oltenia, din Gorj, dar nu mă interesează echipa. Eu cred că nici pe Victor Piţurcă nu-l interesează Universitatea Craiova”, a replicat Viorel Păunescu.