Dolj: Doljeni cercetaţi penal pentru conducere fără permis

0
63
pietoniPotrivit IPJ Dolj, miercuri, în jurul orei 08.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Urzicuţa, aflaţi în serviciul de patrulare, l-au depistat pe Ștefan C., de 25 de ani, din comuna Urzicuţa, Dolj în timp ce conducea, pe strada Gării din localitate, un autoturism fără a poseda permis de conducere. 
În aceeaşi zi, un echipaj de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că în data de 17.01.2017, Florian M., de 30 ani, din Filiaşi, judeţul Dolj a condus pe drumurile publice din Craiova un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.  
Tot ieri, în jurul orei 11.30, lucrătorii Postului de Poliţie Malu Mare, în timp ce se aflau într-un filtru rutier, l-au depistat în trafic, pe D.N. 55 în comuna Malu Mare, Dolj pe Florin Z., de 34 de ani, din Dăbuleni, Dolj conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie. 
Pe numele celor trei oamenii legii efectueză cecrcetări pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.