Craiova: Poliţiştii craioveni, în mijlocul copiilor

0
74
20170216_113823Astăzi, 16 februarie a.c., poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 1 Poliţie au desfăşurat o activitate informativ – preventivă, în cadrul unui program de asigurare a climatului de siguranţă publică în incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru pregătirea antivictimală a elevilor din cadrul instituţiilor de învăţământ, totodată urmărindu-se menţinerea unor condiţii de normalitate civică.
Poliţiştii craioveni, în baza parteneriatului educaţional încheiat cu Grădiniţa Traian Demetrescu – „CĂSUŢA CU PITICI şi IEDERA”, au participat la o întâlnire cu preşcolarii de la aceste două grădiniţe.
La aceasta activitate au participat cadrele didactice şi peste 60 preşcolari, fiind prezentată tema ,,Capcanele Străzii!”, dar şi regulile de circulaţie ce trebuie respectate în momentul în care ne angajăm în traversarea străzii.
Pentru modul de implicare şi pentru răspunsurile date, preşcolarii au primit diplome şi ne-au promis că pe viitor vor respecta regulile de circulaţie, totodată fiind mesagerii noştri printre prietenii lor de joacă, astfel mesajele şi recomandările poliţiştilor urmând a ajunge la cât mai mulţi preşcolari.