Mangia şi-a prelungit contractul cu Universitatea

0
244

Universitatea Craiova s-a înţeles cu antrenorul italian Devis Mangia pentru prelungirea contractului pe încă 3 ani, până în 2021. Mangia a venit în vara trecută cu clubul din Bănie şi avea contract până la finalul acestei stagiuni.

„Universitatea Craiova şi Devis Mangia au ajuns la o înţelegere pentru prelungirea contractului acestuia până în iunie 2021. Clubul Universitatea Craiova are deplină încredere în munca depusă de antrenorul italian şi cu toţii, inclusiv suporterii, suntem convinşi că Mangia este omul care ne va aduce trofeele atât de dorite, în viitorul apropiat. Îi mulţumim domnului Mangia atât pentru munca depusă cât şi pentru seriozitatea şi profesionalismul arătate, calităţi care au făcut din el unul dintre cei mai respectaţi străini care au lucrat vreodată în campionatul românesc” este comunicatul clubului craiovean.

Devis Mangia a comentat şi el decizia de a-şi prelungi contractul: „Am o relaţie bună cu patronul echipei. Este un semnal dat de club într-o lume în care sunt multe şi permanente discuţii legate de antrenori şi jucători. Este importantă încrederea pentru un antrenor care vrea să ducă la bun sfârşit un proiect, mai ales la ce se întâmplă în fotbalul actual. Obiectivul meu, al clubulului şi al jucătorilor este să fim din ce în ce mai buni, să facem mai bine azi decât ieri”.