GALA VOLUNTARULUI DOLJEAN,  Ediţia a II – a

0
188

SONY DSC

Asociaţia de Consultanţă şi Consiliere Economico-Socială Oltenia organizează, pe 15 decembrie 2016, începând cu ora 18:00, Gala Voluntarului Doljean – Ediţia a II-a, eveniment desfăşurat la Filarmonica Oltenia, sala Filip Lazăr.

Scopul evenimentului vizează recunoşterea publică a meritelor voluntarilor doljeni din anul 2016, ca urmare a implicării în proiecte de responsabilitate socială.   Înscrierea candidaţilor a fost posibilă în perioada 05-11 decembrie 2016 prin trimiterea unei scrisorii de intenţie, jurizarea aplicaţilor a fost realizată între 12-14 decembrie 2016, urmând ca anunţarea câştigătorilor să aibă loc în cadrul Galei de joi, 15 decembrie 2016.

Vor fi premiate şi celebrate cele mai implicate persoane care au demonstrat că putem construi o comunitate a binelui şi a frumosului, punând bazele unei culturi a voluntariatului. Se vor acorda distincţii pentru voluntarul anului în domeniile artă fotografică, cultură, educaţie, sănătate şi social, dar se vor acorda şi diplome de excelenţă pentru reprezentanţi de seamă ai societăţii civile locale.

Seara va fi completată de momente artistice oferite de Corul „Glasuri cristaline” al Asociaţiei „Părinţi pentru copii – Oltenia” şi de elevii Liceului de Arte „Marin Sorescu” (Ruben Natan Ghidiceanu, Miruna Maria Dascălu, grupul instrumental de clopotei „Sunete Cristaline”).

Evenimentul, Gala Voluntarului Doljean – Ediţia a II-a, se va desfăşura sub egida Campaniei ACCES LA SPERANŢĂ, sub umbrela căreia A.C.C.E.S. Oltenia desfăşoară numeroase proiecte în domeniul social, cultural, educaţional, de mediu, sănătate sau educaţie civică.