Devis Mangia a prefaţat returul cu RB Leipzig

0
194

Universitatea Craiova joacă returul cu RB Leipzig din turul 3 preliminar al Europa League joi, de la ora 19.30, pe arena „Ion Oblemenco”. În tur, germanii s-au impus cu 3-1.

Devis Mangia a prefaţat duelul cu nemţii, spunând că jucătorii săi sunt motivaţi de modul superior cum tratează formaţia germană partida de la Craiova: „Știm că este un meci dificil, dar vom lupta și vom da totul pentru a schimba soarta calificării. Dacă luptăm și facem un joc bun se poate întâmpla orice. La Leipzig am jucat într-un anumit fel, pentru mâine vom avea altă abordare. Aș simți o mare satisfacție în cazul unei calificări. Avem nevoie de sprijinul publicului mâine seară. Nu vorbesc despre minuni în fotbal. Glumind, sper să-l ating pe Negrilă înainte de meci, poate îmi va transmite ceva magic. Toate trei echipele româneşti au şanse de calificare la această oră. Ne motivează foarte mult şi modul cum privesc cei de la Leipzig acest meci, este posibil să ne trateze de sus, sper ca şi jucătorii mei să fie foarte motivaţi”.

Elveţianul Matteo Fedele a vorbit şi el despre jocul cu RB Leipzig: „Dacă vom avea determinarea necesară și vom da totul putem face un meci mare. Nu doar eu, ci și toată echipă suntem gata să facem un meci foarte bun. Suntem liniștiți, știm că este o partidă foarte dificilă. Nu avem teamă de ei, acasă nu ne e frică de nimeni, vom da totul pentru victorie. E clar că au o echipă foarte puternică, campionatul german este unul important în Europa, dar nu putem spune că ne simţim inferiori. Nu cred în minuni, cred numai în jucători şi în felul în care joacă. Din punctul meu de vedere e important golul pe care l-am marcat la Călăraşi, dar și mai importante sunt cele trei puncte pe care le-am obținut. Băieții m-au primit foarte bine, sunt un grup foarte unit și compact.”