Universitatea din Craiova va deschide centre de înscriere la admitere şi în alte oraşe

0
457

universitateAbsolvenţii clasei a XII-a se pot înscrie la una din facultăţile Universităţii din Craiova şi în oraşul în care locuiesc. Și asta pentru că instituţia de învăţământ superior va deschide, în această vară, centre de înscriere la admitere în alte trei localităţi din Oltenia.

Este vorba despre Centrul Universitar din Drobeta-Turnu Severin – judeţul Mehedinţi (strada „Traian” nr. 277 A), Colegiul Naţional „Radu Greceanu” din Slatina – judeţul Olt (strada „Nicolae Bălcescu” nr. 8) şi Colegiul Tehnic nr. 2 din Târgu Jiu – judeţul Gorj (strada „Victoriei nr. 132-138). Cele trei centre de înscriere pentru anul universitar 2016-2017 vor fi deschise în perioada 18-23 iulie 2016, în intervalul orar 10.00-14.00.

Tinerii pot alege între Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Teologie Ortodoxă, Facultatea de Știinţe Sociale, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Agricultură, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Știinţe, Facultatea de Litere şi Facultatea de Drept. Informaţii suplimentare – pe site-ul Universităţii din Craiova, www.ucv.ro.