Vătăjelu: “Sper la primul meu trofeu din carieră”

0
114

După victoria cu 3-0 contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în prima manşă din semifinalele Cupei României, fundaşul Universităţii Craiova, Bogdan Vătăjelu, a declarat că speră să obţină primul său trofeu din carieră, în acest sezon.

“Am început bine meciul, dar apoi nu ştiu ce s-a întâmplat, poate ne-am relaxat puţin, au avut şi ei acţiuni. Ne bucurăm totuşi că nu am luat gol şi că am marcat trei. Nu cred că suntem deja calificaţi, fiindcă dacă vom gândi astfel, vom avea probleme sigur şi s-au mai întâmplat multe în istorie, trebuie să ne gândim şi la meciul retur la fel de serios. Sper să mă bucur şi eu anul acesta de primul meu trofeu din carieră, dacă se poate şi alături de fani. Aceasta este mare mea dorinţă, să câştigăm măcar un trofeu în acest sezon. Nu ştiu dacă mi-am găsit postul ca fundaş dreapta, am jucat acolo de când Vlădoiu a fost accidentat, am avut nişte evoluţii bune, apoi au venit şi destule meciuri în care echipa nu a luat gol şi probabil că mister Marinos s-a gândit să nu mai schimbe apărarea. Eu sper să joc, asta e important, dar şi dacă nu joc, important este să o facă altcineva bine şi să câştigăm, fiindcă toţi avem acelaşi obiectiv. Ne bucurăm că primit atât de puţine goluri şi sper să continuăm această serie” a spus Vătăjelu.

Bogdan Vătăjelu este convins că vom asista la cel mai disputat play-off al Ligii I: „Va fi cel mai disputat play-off de până acum, nu spun asta numai să ne punem în gardă, ci pentru că echipele din spatele nostru, Sepsi, Clinceni şi Botoşani, au deja un stil de fotbal şi ne-au luat destule puncte. Nu ştiu dacă ne avantajează sau nu programul play-off-ului, fiindcă oricum trebuie să jucăm cu toate echipele, depinde numai de noi cât de concentraţi vom fi şi cât de bine ne vom recupera, fiindcă vom juca din trei în trei zile şi va fi nevoie de fiecare jucător din lot. Sper să facem ceea ce ne dorim cu toţii, să ne batem la campionat”.