Topgel donează 15.000 de euro Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova

0
636

Unul dintre producătorii români de îngheţată donează 15.000 de euro pentru achiziţia de echipamente sterile de protecţie destinat personalului medical din linia întâi care îşi desfăşoară activitatea în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Potrivit unui comunicat de presă al Topgel, din anul 2012 şi până în prezent, compania a donat aproximativ 330.000 de euro pentru sprijinirea asociaţiilor locale din domeniul sănătăţii şi pentru dotarea spitalelor din Craiova prin achiziţionarea şi echiparea cu 50 de echipamente medicale.

Producătorul român de îngheţată Topgel a debutat ca o afacere de familie şi se află, în prezent, în top 3 jucători de pe piaţa de îngheţată din România. Societatea are o unitate de producţie de îngheţată şi produse de patiserie care include nouă linii de producţie de îngheţată şi şase linii dedicate produselor de patiserie, în zona oraşului Craiova, în comuna Cârcea.

Compania are în portofoliu peste 50 de sortimente şi arome de îngheţată, aproximativ 20.000 de clienţi în întreaga ţară, 24 de puncte de distribuţie şi o flotă proprie care acoperă 100% din suprafaţa ţării.