Proiectul referitor la aprobarea acordării drepturilor cuvenite administratorilor Companiei de Apă Oltenia S.A , retras de pe ordinea de zi

0
463

Consilierii Județeni PNL Dolj au adoptat astăzi o pozitie fermă și  au solicitat Consiliului Județean Dolj și Companiei de Apa Oltenia S.A. să dea dovadă de maximă responsabilitate în cheltuirea banului public.

În urma acestei solicitări, conducerea CJ Dolj a retras  din Proiectul de Hotărâre punctul 5 din art.1, referitor la ,,aprobarea acordării drepturilor cuvenite administratorilor Companiei de Apa Oltenia S.A. pentru realizarea obiectivelor și criteriilor de performanță aferete anului 2019,,. Drepturile bănești ale administratorilor neexecutivi se ridicau la valoarea  de 138.458 lei.

Călin Cosmin, liderul consilierilor județeni PNL susține într-un comunicat de presă remis mass-mediei că în contextul economic dificil, consilierii judeteni PNL Dolj apreciază că  trebuie să se actioneze cu maximă prudență în ceea ce privește cheltuirea  banilor doljenilor, demonstrând astfel solidaritate  cu toți cei afectați de criza provocată de virusul Covid 19. ,,Tragem un semnal de alarmă și facem această solicitare având în vedere proiectul de hotărâre ce urmează a fi dezbătut astăzi, privind aprobarea acordării drepturilor cuvenite administratorilor Companiei de Apă Oltenia S.A., în conformitate cu contractele de mandat, pentru realizarea obiectivelor şi criteriilor de performanţă aferente anului 2019,,, a precizat consilierul județean Cosmin Călin.