„Mefistofele”, în premieră la Opera Română Craiova

0
384

Opera Romana Craiova anunță o nouă premieră: spectacolul „Mefistofele”, de Arrigo Boito, în regia lui Peter P. Pachl (Germania), care va fi prezentat pe 23 și 25 aprilie 2019, de la ora 19.00, pe scena Cercului Militar Craiova.

Operă într-un prolog, patru acte și un epilog de Arrigo Boito, după „Faust” de Johann Wolfgang von Goethe, „Mefistofele” îi are în distribuție pe Sorin Drăniceanu / Pietro Toscano (Italia), în rolul Mefistofele, Gianni Leccese (Italia) Faust, Renata Vari Margareta, Sanja Radišić (Serbia) Martha / Pantalis, Alessandro D’Acrissa (Italia) Wagner, Cellia Costea (Grecia) Elena, Petrișor Efrem Nereus.

Își dau concursul Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a dirijorului Dumitru Cârciumaru. Scenografia spectacolului este realizată de Răsvan Drăgănescu, iar coregrafia, de Laurențiu Nicu. Rezervări pentru bilete se fac la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro.

„Cu studii de muzicologie, teatrologie și lingvistică la Universitatea din München, Peter P. Pachl are un repertoriu atât muzical, cât și dramatic, iar pe lângă activitatea regizorală și cea universitară, s-a aflat de-a lungul timpului la conducerea unor prestigioase instituții germane, fiind în prezent directorul Berliner Symphoniker”, precizează reprezentanții Operei craiovene.