Mangia, demis, Papură, noul antrenor al Craiovei!

0
574

Devis Mangia a fost demis din funcţia de antrenor al Universităţii Craiova, iar Cornel Papură a fost instalat ca interimar. Papură este în cadrul clubului încă din 2013, de la reînfiinţarea CS Universitatea Craiova, el activând pe diverse funcţii, majoritatea legate de scouting şi de copii şi juniori. A mai antrenat în carieră Alro Slatina, în liga secundă.

Iată comunicatul clubului din Bănie legat de înlocuirea lui Mangia:

“Corneliu Papură este, începând de astăzi, noul antrenor al Științei. Component al echipei care a câștigat eventul din 1991 și al echipei Naționale la Campionatul Mondial din 1994, este absolvent al licenței UEFA PRO și lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv.

Îl salutăm pe Devis Mangia și îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Științei în ultimele două sezoane, reușind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25 de ani. Devis Mangia rămâne prietenul nostru și, așa cum a declarat domnia sa, un susținător al Științei pentru totdeauna.”