Ce a lăsat un sat întreg în stare de şoc nu poate fi explicat de ştiinţă

0
98

[wposflv src=’https://www.cvlpress.ro/wp-content/uploads/2015/04/Smoke-machine-Portal-to-hell-Mysterious-black-ring-in-sky-baffles-Kazakh-village.flv’ previewimage=”https://cvlpress.ro/wp-content/uploads/video-play-button-305×205.png” title=”” autoplay=0]

Locuitorii din satul Shortandy, în nordul Kazahstanului, au avut o ciudată surpriză săptămâna trecută, când un misterios inel negru, ce părea de fum, plutea încet peste sat. Judecând după imaginile din videoclip, cercetătorii estimează că inelul a avut diametrul de aproximativ 330 de metri şi plutea la o altitudine de aproximativ 650 de metri.

Iată ce a declarat săteanul Oleg Munshikov:” A fost pe 16 aprilie… Parcă era un fel de nor negru… S-a risipit ca un fum, dar n-a avut miros.” Sătenii au filmat ciudatul inel ce plutea deasupra lor, înainte ca acesta să se disipeze.Există speculaţia că inelul ar fi fost produs artificial de o maşină de fum special construită. Dar de ce ar aduce cineva o maşină specială de fum într-un sat neînsemnat pentru a face o demonstraţie fără o motivaţie anume? Întâmplarea rămâne un mister greu de desluşit, însă panică printre săteni a fost reală.

Shortandy