Teatrul „Colibri” lansează „Invitație la joacă”

0
430

Sâmbătă, 16 martie 2019, la ora 18.00, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”  este programat spectacolul „Cenușăreasa”, după Frații Grimm, regia și scenariul Ionica Dobrescu, scenografia Iulia Goanță, muzica Alin Macovei-Moraru, versuri Valentin Dobrescu, cu actorii: Alis Ianoș, Cosmin Dolea, Adriana Ioncu, Geo Dinescu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Robert Iovan, Ionica Dobrescu.

Duminică, 17 martie 2019, la ora 11.00 Teatrul „Colibri” lansează publicului o „Invitaţie la joacă”, alături de actorii Iulia Cârstea, Daniel Mirea și Alis Ianoş, precum și de vestitul Zdreanţă. „Invitaţie la joacă” este un spectacol interactiv, de și în regia Alexandrei Davidescu, scenografia semnată Eustaţiu Gregorian, coloana sonoră realizată de Alin Macovei-Moraru.

Biletele pentru spectacole se pot procura de la Agenţia Teatrului „Colibri”, deschisă de luni până sâmbătă între orele 10.00-19.00, iar duminica, în intervalul 10.00-13.00. Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. După ora de începere a spectacolului accesul în sală nu mai este permis!