Ora Pământului: Pe 30 martie stingem lumina!

0
441

Stingem lumina de Ora Pământului (Earth Hour) sâmbătă, pe 30 martie 2019, la ora 20.30. Este un gest simbolic, pentru a arăta că ne pasă de natură. Este un gest simbolic, pentru a demonstra că acționând împreună putem avea impactul dorit.

Pe 30 martie, în toată țara vor avea loc mai multe evenimente și activități organizate pentru a marca Ora Pământului, precum ture cu bicicletele, concerte în aer liber și nu numai.

Earth Hour a fost organizat pentru prima dată de WWF-Australia în Sydney, pe 31 martie 2007, fiind brand înregistrat de organizația WWF (World Wide Fund for Nature) la nivel global. Peste 2.2 milioane de oameni și 2000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o oră în acea seară, ca semn al conștientizării problemei schimbărilor climatice.

Implicarea oamenilor de pe tot globul a făcut în doar câțiva ani ca Earth Hour să devină cel mai mare eveniment de mediu din istorie. În prezent, comunitatea de susţinători Earth Hour a atins 2 miliarde de oameni, din peste 7.000 de oraşe, din peste 180 de ţări și teritorii.

Mai multe informații pe wwf.ro și ora-pamantului.ro