PSD Dolj a depus semnăturile de susţinere a candidaţilor social-democraţi pentru alegerile europarlamentare

1
741

PSD Dolj a depus ieri, dosarele cu semnăturile de susţinere a candidaţilor social-democraţi pentru alegerile europarlamentare. 109.729 de persoane au semnat pentru viitorii deputaţi europeni. PSD Dolj este una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară.

De data aceasta are şi un motiv în plus să se lupte pentru a duce la Bruxelles câţi mai mulţi europarlamentari şi asta pentru că pe un loc eligibil se află chiar preşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Claudiu Manda.

În 2014, la alegerile precedente, PSD a obţinut peste 37% şi a dus în Parlamenul European, 16 europarlamentari. O parte dintre aceştia se vor regăsi şi pe lista de la aceste alegeri. Deşi sunt într-o alianţă la guvernare, ALDE va candida pe liste separate. De fapt, cele două formaţiuni politice fac parte şi din familii politicie europene diferite.

„Am semnat astăzi ( n.r ieri) adresa către Partidul Social Democrat, prin care PSD Dolj depune 109.729 semnături de susținere a candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Organizația PSD Dolj este pregătită și își propune să obțină la aceste alegeri peste 130.000 voturi, cel mai ridicat procent și cel mai mare număr de voturi dintre toate organizațiile județene ale partidului. Vreau să le mulțumesc colegilor mei din PSD Dolj, care formează o echipă minunată. Sunt mândru să lucrez cu acești colegi, oameni tineri, oameni cu experiență, oameni plini de entuziasm și determinare! De asemenea, vreau să le urez succes tuturor colegilor din PSD care intenționeză să candideze la alegerile europarlamentare!”, a consemnat liderul social-democraţilor doljeni pe pagina sa de facebook.

1 COMENTARIU

Comments are closed.