Proiectul Discover continuă în Craiova

0
47

DiscoverProiect de educaţie non-formală realizat în cadrul organizaţiei de studenţi AIESEC şi început pe 19 ianuarie a.c., Discover continuă la Craiova până pe 26 februarie, fiind adresat elevilor de la clasele primare. În cadrul acestuia, mai mulţi voluntari internaţionali susţin sesiuni interactive în limba engleză pentru copii, cu scopul de a-i ajuta să îmbrăţişeze celelalte culturi, să îşi dezvolte aptitudinile de comunicare şi să devină mai responsabili.

„Acesta este primul meu stagiu de voluntariat în străinătate şi încă de la început am ştiut că va fi cea mai frumoasă experienţă de până acum, iar adaptarea într-o nouă ţară nu a fost deloc dificilă. Proiectul Discover reprezintă o experienţă cu totul diferită, mai ales sesiunile pe care le-am ţinut pentru copii, lucru nou pentru mine. Datorită acestui stagiu de voluntariat am reuşit să îmi dezvolt anumite abilităţi precum vorbitul în public, dar şi să găsesc soluţii în situaţii neprevăzute”, a mărturisit Sachini Nimeshika, voluntară din Sri Lanka.

Tinerii craioveni vor avea ocazia să afle mai multe despre culturile şi obiceiurile voluntarilor cu prilejul unui eveniment care a devenit deja o tradiţie pentru AIESEC Craiova: Global Village. Acesta va avea loc mâine, 16 februarie, începând cu ora 20.00, la Old Town.