După gratii pentru furt calificat

0
52

Autorul unui furt din locuinţă, faptă comisă la sfârşitul anului 2016, a fost identificat de poliţiştii craioveni şi a ajuns în arestul IPJ Dolj, luni, pe bază de ordonanţă pe 24 de ore. Craioveanul de 42 de ani este acuzat că a furat mai multe bormaşini, flex-uri, un aparat de vopsit şi alte bunuri, dintr-o locuinţă de pe strada Drumul Apelor, de la ieşire din Craiova.

puscarieReprezentanţii IPJ Dolj au anunţat că, prin extinderea cercetărilor efectuate într-o cauză penală aflată în lucru la Secţia 3 Poliţie Craiova, privind sustragerea mai multor bunuri din locuinţa unui doljean, luni dimineaţă, poliţiştii au efectuat 5 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea faptei. La una din locuinţele percheziţionate, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor mai multe bunuri (3 bormaşini electrice, 2 flexuri, un aparat de vopsit, o rindea electrică, un ciocan rotopercutor, etc.) despre care existau date şi indicii că ar fi fost sustrase, în noaptea de 26/27 decembrie 2016, din locuinţa părţii vătămate Marius D., de 49 de ani, de pe strada Drumul Apelor, de la ieşirea din Craiova.

Poliţiştii l-au ridicat şi condus pentru audieri pe Gelu Bălan, de 42 de ani, din Craiova, acesta fiind bănuit de comiterea furtului din decembrie 2016. „În baza probatoriul administrat de poliţiştii craioveni şi analizat de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de suspectul de 42 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, acesta fiind reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore. Bărbatul de 42 de ani a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dolj, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, ne-a declarat agent-şef adjunct Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.