Meditaţii gratuite la ASE pentru examenul de admitere din vară

1
110

Cei care se pregătesc să dea examen de admitere la vară la Academia de Studii Economice pot participa gratuit la meditaţiile oferite de profesorii ASE. Lecţiile sunt organizate în perioada 9 februarie – 27 aprilie şi vor avea loc în amfiteatrele Academiei de Studii Economice.

Pentru a te înscrie trebuie să completezi formularul online postat pe site-ul ASE, selectând disciplinele şi temele la care vrei să participi. Tot aici poţi consulta şi programul lecţiilor cu profesorii Academiei.

Începând cu anul universitar 2013-2014, Academia de Studii Economice din Bucureşti va organiza examen de admitere la studiile universitare de licenţă. Acesta va consta într-o probă scrisă, tip grilă, din disciplinele matematică, economie şi o limbă străină. ASE va organiza şi vizite la licee din ţară pentru prezentarea ofertei educaţionale. De asemenea, va lansa platforma online Admitere ASE 2013 pentru pregătirea şi simularea examinării, care va conţine întrebări în concordanţă cu cele propuse pentru examenul de admitere 2013 şi va edita o broşură care va cuprinde întrebări de pe platforma online. Acestea vor fi disponibile începând cu data de 18 februarie 2013.

1 COMENTARIU

Comments are closed.