Ştiinţa a remizat, 1-1, cu Partizan Belgrad

0
479

În ultimul meci de verificare din cadrul stagiului din Turcia, Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Partizan Belgrad, ocupanta locului secund în campionatul Serbiei. Andrija Pavlovic a deschis scorul în minutul 10, dintr-o lovitură de pedeapsă acordată pentru un fault al lui Arlauskis.

În minutul 75, Ante Roguljic a fost faultat în careul advers, arbitrul de centru a făcut semn ca jocul să continue, dar apoi a dictat penalty, la semnalizarea asistentului. Andrei Ivan a executat lovitura de pedeapsă şi a egalat. Contra lui Partizan Belgrad, Eugen Neagoe a folosit formula: Arlauskis – Căpățînă, Papp, Mitrea (85 Zajkov), Vătăjelu – Screciu, Crețu, Nistor – Roguljic, Ivan, J. Markovic (66 Rivaldinho).

Partizan Belgrad s-a aflat la primul meci de verificare de anul acesta, sârbii ajungând în Turcia acum trei zile. Antrenorul Gordan Petric a început cu: Lukac – Zivkovic, S. Markovic, Sanicanin, Urosevic – Fejsa, Patrick Andrade, Jevremovic – Menig, Bazdar, Pavlovic. Au intrat: Gocmanac, Popovic, Petkovic, Petrovic, Diabate, Lutovac, Natcho, Sehovic, Ilic, Belic, Vujacic.

În celelalte amicale din stagiul din Antalya, Universitatea Craiova a învins cu 3-1 pe Kecskemeti din Ungaria şi cu 1-0 pe Widzew Lodz din Polonia. Delegaţia olteană va reveni astăzi în ţară, iar primul meci oficial al anului este programat sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20.00, în deplasare, cu FC Botoşani.

 

Foto: partizan.rs