A intrat cu BMW-ul pe care voia să-l cumpere într-un stâlp

0
112

Două accidente spectaculoase s-au petrecut ieri după-amiază, unul în Craiova şi cel de-al doilea în satul Gura Văii din comuna Podari, în total patru persoane ajungând la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, primul dintre evenimente s-a petrecut în Craiova, pe Calea Severinului. Din cercetările poliţiştilor Biroului Rutier Craiova a reieşit că Ionel Nistor, de 25 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism BMW dinspre Craioviţa Nouă către centrul oraşului, la un moment dat a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a izbit violent de un stâlp din beton al reţelei de alimentare cu energie electrică. Atât şoferul, cât şi pasagerul de pe scaunul din dreapta faţă, Marian Ciobanu, de 37 de ani din Craiova, au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Numai că oamenii legii au stabilit că proprietarul maşinii, care nu era înmatriculată, este Ciobanu, care o scosese la vânzare, iar tânărul de 25 de ani voia să o cumpere, însă a ţinut să o testeze înainte. Din păcate, autoturismul s-a făcut praf în accident, iar cei doi craioveni s-au ales cu dosare penale, şoferul pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism neînmatriculat, iar proprietarul maşinii pentru punerea în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat.

Şi tot ieri după-amiază, o femeie de 40 de ani din Segarcea s-a răsturnat cu maşina Dacia Sandero pe care o conducea, într-un şant de pe marginea drumului în satul Gura Văii, comuna Podari. Poliţiştii spun că şoferiţa nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei, atât ea, cât şi fiul ei, în vârstă de 14 ani, pasager în autoturism, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale. Ambii au suferit leziuni uşoare, din fericire.